fbpx

Σίνερ: «Έπρεπε να πάρω τη σωστή απόφαση για την υγεία μου και το σώμα μου»

Σίνερ: «Έπρεπε να πάρω τη σωστή απόφαση για την υγεία μου και το σώμα μου»

Ο Γιανίκ Σίνερ απέσυρε τη συμμετοχή του από τη συνέχεια του Rolex Paris Masters λόγω του επιβαρυμένου -και στα όρια του απαράδεκτου- προγράμματος, καθώς οι διοργανωτές τον τοποθέτησαν σήμερα στο τέταρτο κατά χρονική σειρά παιχνίδι του κεντρικού κορτ.

Σ’ αυτό θα αντιμετώπιζε τον Άλεξ Ντε Μινόρ για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης, όμως ο 22χρονος Ιταλός ανακοίνωσε την απόσυρσή του μόλις έμαθε το που και το πότε του αγώνα του, θεωρώντας πως θα έπρεπε να μπει στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, μιας και… ξενύχτισε στην κυριολεξία για το προηγούμενο.

Ο No. 4 του κόσμου έπαιξε κόντρα στον Μακένζι ΜακΝτόναλντ στην πρεμιέρα του στο τελευταίο 1000άρι της σεζόν και τον κέρδισε με 6-7(6), 7-5, 6-1, σε ματς που τελείωσε στις 02:37 το ξημέρωμα (τοπική ώρα)! Πράγμα που σημαίνει πως έδωσαν στον Σίνερ λιγότερο από 12 ώρες για το επόμενο ματς του.

«Λυπάμαι που ανακοινώνω ότι αποσύρομαι από τον σημερινό μου αγώνα στο Bercy. Τελείωσα τον αγώνα όταν ήταν σχεδόν τρεις τα ξημερώματα και δεν πήγα για ύπνο, παρά μόνο λίγες ώρες αργότερα.

Είχα λιγότερες από 12 ώρες για να ξεκουραστώ και να προετοιμαστώ για το επόμενο παιχνίδι. Έπρεπε να πάρω τη σωστή απόφαση για την υγεία μου και το σώμα μου.

Οι επόμενες εβδομάδες με τους τελικούς της ATP στη χώρα μου, αλλά και το Davis Cup, θα είναι πολύ σημαντικές, και τώρα επικεντρώνομαι στην προετοιμασία για αυτά τα σημαντικά γεγονότα. Τα λέμε στο Τορίνο! Δύναμη!».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις