fbpx

Paris Masters: Πρώτη νίκη για Σίνερ, συνεχίζει την υπεράσπιση ο Ρούνε (vid)

Paris Masters: Πρώτη νίκη για Σίνερ, συνεχίζει την υπεράσπιση ο Ρούνε (vid)

Παρά το γεγονός ότι έχασε το πρώτο σετ μέσα από τα χέρια του, ο Γιάνικ Σίνερ τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Μακένζι ΜακΝτόναλντ, τον οποίο κέρδισε με 6-7 (6), 7-5, 6-1 σε 2 ώρες και 16 λεπτά στο Rolex Paris Masters.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στις 02:37 τα ξημερώματα στο Παρίσι, με τον Ιταλό να πετυχαίνει την πρώτη του νίκη στο συγκεκριμένο τουρνουά, όπου είχε ηττηθεί στις πρεμιέρες του τόσο το 2021, όσο και το 2022.

Ο Σίνερ ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός στο service κερδίζοντας το 85% των πόντων πίσω από το πρώτο (41/48), σταμάτησε στους 29 winners, υπέπεσε σε 35 αβίαστα λάθη, με τα 23 από αυτά να προέρχονται από το forehand, ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις 8 ευκαιρίες για break. 

Αυτή ήταν η 13η νίκη του Ιταλού τενίστα στα τελευταία 14 παιχνίδια στα οποία φυσικά συμπεριλαμβάνονται οι δύο τίτλοι στα 500άρια τουρνουά σε Πεκίνο και Βιέννη. 

Στους “16” του Rolex Paris Masters, θα βρει τον Άλεξ ντε Μινόρ που με τη σειρά του επικράτησε του Ντούσαν Λάγιοβιτς με 4-6, 6-4, 6-4. 

Στο μεταξύ, την πρόκριση για τη φάση των “16” πήρε και ο Χόλγκερ Ρουν, που συνεχίζει να υπερασπίζεται τον τίτλο του. Ο 20χρονος Δανός αγωνίστηκε με τον Ντόμινικ Τιμ, που χρειάστηκε να παίξει και προκριματικά, συνεπώς προερχόταν από 3 συνεχόμενες νίκες, όμως έπαιξε πολύ καλά και τον κέρδισε με 6-4, 6-2 σε 1,5 ώρα.

Για τον 3ο γύρο, ο Ρουν θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης, στον τελευταίο αγώνα του προγράμματος, τον Ντάνιελ Αλτμάιερ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις