fbpx

Paris Masters: “Αλύγιστος” ο Τζόκοβιτς και πρόκριση στα προημιτελικά! (vid)

Paris Masters: “Αλύγιστος” ο Τζόκοβιτς και πρόκριση στα προημιτελικά! (vid)

Νίκη με ανατροπή για τον Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον μαχητικό Τάλον Χρίσκπουρ, με 4-6, 7-6(2), 6-4, μετά από δύο ώρες και 39 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ. Ο 36χρονος Σέρβος άντεξε στην πίεση του No. 23 του κόσμου, και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Rolex Paris Masters για 11η φορά.

Αν και βρέθηκε με σετ πίσω, και σε κανένα σημείο του αγώνα δε μπορούσε να εφησυχάσει, ο κάτοχος των 24 Grand Slam έδειξε την ποιότητα και την εμπειρία του ξανά, και έφτασε σε μία μεγάλη και δύσκολη νίκη, που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο Year-end No. 1.

Πέτυχε την 49η φετινή νίκη του ο Νόλε σε 54 αναμετρήσεις του, διευρύνει το σερί νικών του στις 15, ενώ έχει χάσει μόλις μία φορά στα 29(!) τελευταία παιχνίδια. Έχει κατακτήσει τον τίτλο στο Παρίσι 6 φορές μέχρι τώρα, και φέτος επιδιώκει να κάνει αυτό που δεν έκανε πέρσι, μιας και έχασε στον τελικό.

Συνολικά μετρά στο παλμαρέ του 40(!) Masters, και αν σκεφτεί κανείς πως έχουν ήδη αποχωρήσει οι βασικοί διώκτες του στην παγκόσμια κατάταξη (Κάρλος Αλκαράθ, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Γιανίκ Σίνερ), έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι πιθανότητές του να φτάσει σε ακόμα μία στην Πόλη του Φωτός.

Στην 8άδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα που κλείνει το σημερινό πρόγραμμα στη γαλλική πρωτεύουσα, ανάμεσα στον κάτοχο του τίτλου, Χόλγκερ Ρούνε, και τον Ντανιέλ Αλτμάιερ. Αν είναι ο 20χρονος Δανός, τότε θα πρόκειται για την επανάληψη του περσινού τελικού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις