fbpx

Σάκκαρη: «Η μεγαλύτερη μου νίκη ήταν ότι ξεπέρασα τους φόβους μου στο γήπεδο»

Σάκκαρη: «Η μεγαλύτερη μου νίκη ήταν ότι ξεπέρασα τους φόβους μου στο γήπεδο»

Το δικό της σχόλιο έδωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τον δεύτερο αγώνα της στα WTA Finals, και τον “μαθηματικό” αποκλεισμό της από την 4άδα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια εξήγησε τον εφιαλτικό πρώτο σετ κόντρα στην Έλενα Ριμπάκινα, ενώ ήταν χαρούμενη που πάλεψε για την ανατροπή.

«Θα έλεγα ότι ήμουν πολύ τεταμένη, πολύ πιεσμένη. Μάλλον το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με την Αρίνα ήταν ακόμα στο κεφάλι μου. Η μεγαλύτερη νίκη μου σήμερα ήταν ότι ξεπέρασα τους φόβους μου στο γήπεδο».

«Απείχα ελάχιστα από το να κερδίσω το σημερινό παιχνίδι. Πίστευα ότι θα ολοκληρωνόταν το ματς χωρίς να παίξω καλά και ότι θα τέλειωνα τη σεζόν με όχι τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά η σημερινή εμφάνιση μου ήταν πολλά υποσχόμενη».

«Η μια πλευρά μου έλεγε ότι δεν μπορούσα να το κάνω. Είχα δύο πλάσματα να πολεμούν μέσα στο μυαλό μου και μέσα μου. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να το ξεπεράσω γιατί θα ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για μένα να χάσω δύο εύκολα ματς.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη μου από τον σημερινό αγώνα. Θα μπορούσε να ήταν άσχημο, αλλά ήμουν πολύ κοντά στο να κερδίσω αυτόν τον αγώνα, που έμοιαζε χαμένος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις