fbpx

Paris Masters: Τα έβαλε με το γαλλικό κοινό ο Μεντβέντεφ – Έντονες αποδοκιμασίες (vid)

Paris Masters: Τα έβαλε με το γαλλικό κοινό ο Μεντβέντεφ – Έντονες αποδοκιμασίες (vid)

Διάλογο με το γαλλικό κοινό στις εξέδρες του κεντρικού κορτ άνοιξε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ του αγώνα με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο 27χρονος Ρώσος δε μπορούσε να σερβίρει λόγω του έντονου θορύβου από τις κερκίδες, και εκεί ξεκίνησε η ένταση.

Ο No. 3 του ταμπλό κατευθύνθηκε προς τον πάγκο του εξηγώντας στον chair umpire ότι δε μπορεί να σερβίρει. Είπε χαρακτηριστικά πως «εφόσον δε θέλουν να παίξω, δε θα παίξω», και ο «άρχων» της αναμέτρησης του είπε να πάει πάλι στη θέση του και πως θα ηρεμήσει το κοινό με σύσταση.

Αυτό έγινε άλλες δύο φορές περίπου, με τον Μεντβέντεφ να απαντά στα όσα άκουγε από τον κόσμο είτε με δικά του… γαλλικά, είτε και με χειρονομίες, λέγοντάς τους να σωπάσουν. Αυτό όπως είναι φυσικό ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο τον κόσμο, και το παιχνίδι για λίγη ώρα δεν είχε ροή.

Στο ύψος του φιλέ κατευθύνθηκε και ο Βούλγαρος αντίπαλος του που φάνηκε σαν να του λέει κάτι για να τον ηρεμήσει, και μετά από λίγο έπεσαν οι τόνοι στο γήπεδο για να συνεχιστεί ο αγώνας. Στην έκβασή του, ο Ρώσος κατάφερε να κερδίσει στο tie-break και να στείλει το ματς στο decider.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις