fbpx

Paris Masters: Πρεμιέρα με νίκη για τον Τζόκοβιτς (vids)

Paris Masters: Πρεμιέρα με νίκη για τον Τζόκοβιτς (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έδωσε το έναυσμα της πορείας του στο Παρίσι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς κέρδισε στην πρεμιέρα του και πέρασε στον 3ο γύρο. Ο Νόλε επικράτησε του Τομάς Μαρτίν Ετσεβέρι με 6-3, 6-2, και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση σαν να μην έλειψε καθόλου.

Αυτή ήταν η πρώτη on court αποστολή από τις αρχές Σεπτεμβρίου για τον 36χρονο Σέρβο, που είχε κατακτήσει το US Open φτάνοντας στα 24 Grand Slam. Με τη σημερινή επικράτηση φτάνει τις 14 διαδοχικές στο Tour, τις 47 για φέτος (47-5), και απέχει ελάχιστα από το 8ο Year-end No. 1.




Στην επόμενη φάση του τελευταίου 1000αριού της σεζόν θα αντιμετωπίσει τον Τάλον Χρίσκπουρ, που χθες Τρίτη (31/10) ξεπέρασε το εμπόδιο του Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα κερδίζοντάς τον με 6-2, 6-2. Θα είναι η 3η συνάντησή τους, με τον Νόβακ να έχει κερδίσει και τις δύο προηγούμενες.

Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι, το πρώτο σετ κύλησε ισορροπημένα μέχρι το 7ο game, με τον κορυφαίο της παγκόσμιας κατάταξης να διατηρεί ένα ισχνό προβάδισμα (4-3), και στο αμέσως επόμενο έκανε το break και απλοποίησε κι’ άλλο την κατάσταση (5-3).




Με νέο άψογο service game έκλεισε το πρώτο μέρος με 6-3, και με την ίδια φόρα συνέχισε και στην επανάληψη, καθώς άρχισε με break τις προσπάθειές του (1-0). Με δύσκολο hold διπλασίασε τη διαφορά του από τον Αργεντινό (2-0), και ως το 4ο game τη διατήρησε ως έχει (3-1).

Πραγματοποιώντας νέο break έβαλε το ματς στην τελική του ευθεία ο Τζόκοβιτς (4-1), κράτησε τον Ετσεβέρι στον έναν πόντο από το σερβίς του (5-1), και σερβίροντας δίχως λάθη στο 8ο game έγραψε τον επίλογο του ματς, με το κεντρικό κορτ του Παρισιού να τον χειροκροτεί στην επιστροφή του (6-2).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις