fbpx

Paris Masters: Πήρε τη ρεβάνς και απέκλεισε τον Μεντβέντεφ ο απίθανος Ντιμιτρόφ! (vid)

Paris Masters: Πήρε τη ρεβάνς και απέκλεισε τον Μεντβέντεφ ο απίθανος Ντιμιτρόφ! (vid)

Φανταστική εμφάνιση από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και μεγάλη νίκη σε βάρος του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με 6-3, 6-7(4), 7-6(2), έπειτα από 2 ώρες και 56 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ του Παρισιού, για να πάρει τη ρεβάνς για τη Βιέννη και να προκριθεί στον 3ο γύρο του τελευταίου 1000αριού της σεζόν.

Δε σταματούν οι εκπλήξεις στο Rolex Paris Masters, καθώς μία μέρα μετά τον αποκλεισμό του Κάρλος Αλκαράθ από τον Ρομάν Σαφιούλιν στα δύο σετ, ακολούθησε και αυτός του No. 3 του κόσμου, και αμφότεροι θα προετοιμαστούν για το τελευταίο ραντεβού της χρονιάς στα Nitto ATP Finals του Τορίνο.

Αυτή ήταν μόλις η τρίτη νίκη του 32χρονου Βούλγαρου επί του Μεντβέντεφ στο Tour (3-6 υπέρ του Ρώσου), νικώντας τον μετά από περίπου δυόμιση χρόνια. Τελευταία φορά είχε επικρατήσει σε δική τους αναμέτρηση τον Μάρτιο του 2021, στο πλαίσιο των “16” του Indian Wells, με 4-6, 6-4, 6-3.

Στον επόμενο γύρο, ο Ντιμιτρόφ θα αντιμετωπίσει τον επίσης φορμαρισμένο Αλεξάντερ Μπούμπλικ, που χθες Τρίτη (31/10) ξεπέρασε το εμπόδιο του Νίκολας Τζάρι με 7-6 (3), 7-6 (3). Αυτή είναι η 11η συμμετοχή του στη διοργάνωση της Πόλης του Φωτός, και η καλύτερή του πορεία είναι ως τα ημιτελικά το 2019.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις