fbpx

Paris Masters: Ο Σαφιούλιν απέκλεισε τον Αλκαράθ! (vid)

Paris Masters: Ο Σαφιούλιν απέκλεισε τον Αλκαράθ! (vid)

Αποκλεισμός-σοκ για τον Κάρλος Αλκαράθ από τον 2ο γύρο του Rolex Paris Masters, καθώς ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τον ψυχωμένο Ρομάν Σαφιούλιν. Ο 26χρονος Ρώσος υποχρέωσε τον No. 2 του κόσμου σε πρόωρο αντίο από το Παρίσι, και έτσι εκμηδενίστηκαν οι πιθανότητες του για το Year-End No. 1.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του Σαφιούλιν, που βρίσκεται στο No. 45 της παγκόσμιας κατάταξης και από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπει στο Top-40. Είναι ένας πολύ ικανός τενίστας, που στη Σαγκάη είχε επικρατήσει και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ενώ στο Wimbledon είχε φτάσει ως την 8άδα.

Στον επόμενο γύρο θα συναντήσει έναν εκ των Κάρεν Χατσάνοφ και Λάσλο Τζέρε, και σίγουρα με τις εμφανίσεις που κάνει δύσκολα χαρακτηρίζεται ως αουτσάιντερ. Αν συνεχίσει, μάλιστα, τις νικηφόρες εμφανίσεις, δεν αποκλείεται να βρεθεί και στο δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά.

Όσον αφορά τώρα τον 20χρονο Ισπανό, δείχνει να μην είναι στα επιθυμητά του επίπεδα από το ξεκίνημα της ασιατικής περιοδείας και μετά, και αυτό είναι κάτι που ενδεχομένως να οφείλεται στους τραυματισμούς που πέρασε το τελευταίο διάστημα, αλλά και την κόπωση που υπέστη μες τη χρονιά.

Τελευταίος του προορισμός για φέτος θα είναι το Τορίνο και τα Nitto ATP Finals (12-19/11), και φυσικά θα ήθελε να κλείσει ιδανικά το Tour. Έχει μπροστά του μιάμιση εβδομάδα καιρό ανασυγκρότησης και προετοιμασίας, για να εμφανιστεί έτοιμος στο μεγάλο αθλητικό event της γειτονικής μας χώρας.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις