fbpx

WTA Finals: Τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/11) η “μάχη” της Σάκκαρη με τη Ριμπάκινα

WTA Finals: Τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/11) η “μάχη” της Σάκκαρη με τη Ριμπάκινα

Στο τρίτο κατά χρονική σειρά παιχνίδι του προγράμματος των WTA Finals είναι τοποθετημένη η Μαρία Σάκκαρη, που θα αντιμετωπίσει την Έλενα Ριμπάκινα. Αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους στο Κανκούν, και για να ελπίζουν στην πρόκριση η νίκη είναι μονόδρομος.

Αυτή θα είναι η 3η on court συνάντηση της Μαρίας με την 24χρονη Καζάκα. Η Ριμπάκινα την είχε κερδίσει με 3-6, 7-5, 6-1 στον ημιτελικό της Αγίας Πετρούπολης το 2020, ενώ το 2022 η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια της επιβλήθηκε με 7-5, 6-4, στα προημιτελικά των Indian Wells.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Estadio Paradisus, αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 02:00 (ώρα Ελλάδος) και θα προβληθεί από το Novasports 6HD. Λίγο νωρίτερα θα προηγηθεί το ματς των Αρίνα Σαμπαλένκα και Τζέσικα Πεγκούλα, με τη νικήτρια να εξασφαλίζει την πρώτη θέση και την πρόκριση.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/11) θα διεξαχθούν οι τελευταίες “μάχες” του ομίλου «Bacalar», με την Σάκκαρη να αντιμετωπίζει την Τζέσικα Πεγκούλα, και την Αρίνα Σαμπαλένκα να αναμετράται με την Έλενα Ριμπάκινα, χωρίς να έχουν καθοριστεί οι ώρες των αγώνων μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις