fbpx

WTA Finals: Συνεχίζει τις προπονήσεις η Σάκκαρη ενόψει πρεμιέρας (vid)

WTA Finals: Συνεχίζει τις προπονήσεις η Σάκκαρη ενόψει πρεμιέρας (vid)

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Μαρίας Σάκκαρη για την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στα φετινά WTA Finals. Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια προπονείται εντατικά τις τελευταίες μέρες στο Κανκούν, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στην αποψινή πρεμιέρα της.

Πρώτη αντίπαλη της Μαρίας στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης θα είναι η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα. Η αναμέτρησή τους είναι η προ-τελευταίο χρονικά στο Estadio Paradisus, ενώ πριν από αυτές θα αναμετρηθούν οι Έλενα Ριμπάκινα και Τζέσικα Πεγκούλά.

Η No. 6 του κόσμου κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά της WTA κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ως η πρώτη αναπληρωματική του φετινού τουρνουά, θα αντικαταστήσει την Καρολίνα Μούχοβα, που ανακοίνωσε προ ημερών την απόσυρσή της λόγω του τραυματισμού στον καρπό.

Η χθεσινή κλήρωση την έφερε στον όμιλο «Bacalar» μαζί με τις προαναφερόμενες τενίστριες, και σίγουρα η αποστολή της δε θα ‘ναι καθόλου εύκολα. Έχει συμμετάσχει άλλες 2 φορές στη διοργάνωση, όπου και τις 2 κατάφερε να προκριθεί στην 4άδα, αλλά ολοκλήρωσε εκεί τις προσπάθειές της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις