fbpx

WTA Finals: Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας της Σάκκαρη με τη Σαμπαλένκα

WTA Finals: Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας της Σάκκαρη με τη Σαμπαλένκα

Έτοιμη για την αγωνιστική της πρεμιέρα στα φετινά WTA Finals είναι η Μαρία Σάκκαρη. Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων της της διοργάνωσης, και στοχεύει στη νίκη που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα ημιτελικά.

Η αναμέτρηση τους είναι η προ-τελευταία στο ημερήσιο πρόγραμμα του Estadio Paradisus στο Κανκούν του Μεξικου. Αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 02:00 το ξημέρωμα (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 6HD, όπως και όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Πριν το δικό τους παιχνίδι προηγείται το ματς ανάμεσα στις Έλενα Ριμπάκινα και Τζέσικα Πεγκούλα. Οι δύο τενίστριες διαμορφώνουν το Bacalar Group, και θα αναμετρηθούν λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00:00 ώρα Ελλάδος). Και αυτή η αναμέτρηση θα προβληθεί από το ίδιο κανάλι.

Αυτή θα είναι η 10η φορά που Σάκκαρη και Σαμπαλένκα θα τεθούν αντιμέτωπες στο WTA Tour. Η 25χρονη Λευκορωσίδα μετρά περισσότερες νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια (6-3), όμως η Μαρία την έχει κερδίσει και τις 2 φορές που συναντήθηκαν στο Robin Round των τελικών της WTA.

Όσον αφορά τώρα τα ματς του Chetumal Group, η Ίγκα Σφιόντεκ θα κοντράρει την Μαρκέτα Βοντρούσοβα, ενώ η Κόκο Γκοφ την Ονς Ζαμπέρ. Η δράση του εν λόγω ομίλου ξεκινά μία μέρα μετά, το ξημέρωμα της Τρίτης (31/10), και θα μεταδοθεί από τον ίδια συχνότητα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις