fbpx

WTA Finals: Σε όμιλο “φωτιά” η Σάκκαρη στο Κανκούν – Όλη η κλήρωση (pics)

WTA Finals: Σε όμιλο “φωτιά” η Σάκκαρη στο Κανκούν – Όλη η κλήρωση (pics)

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/10) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των φετινών WTA Finals στο Κανκούν του Μεξικού, με τη Μαρία Σάκκαρη να μπαίνει σε όμιλο “φωτιά” κόντρα σε τρεις δυνατές τενίστριες, στοχεύοντας φυσικά τις πρώτες δύο θέσεις και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι στον όμιλο «Bacalar», και θα αναμετρηθεί με την κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα, την 24χρονη Καζάκα, Έλενα Ριμπάκινα, με την οποία θα παίξει για πρώτη φορά, αλλά και την 29χρονη Τυνήσια, Ονς Ζαμπέρ.

Στον άλλο όμιλο της διοργάνωσης, που ονομάζεται «Chetumal», βρίσκονται οι Ίγκα Σφιόντεκ, Κόκο Γκοφ, Όνς Ζαμπέρ και Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Και αυτό το γκρουπ προμηνύει μεγάλες αναμετρήσεις, με την Πολωνή να έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή, και τη 2η θέση ανοιχτή για όλες.

Θυμίζουμε, πως η Μαρία προκρίθηκε στα τελικά της WTA ως η πρώτη αναπληρωματική της διοργάνωσης. Τερμάτισε στο No. 9 του Race και έμεινε εκτός απευθείας πρόκρισης, αλλά θα αντικαταστήσει την Καρολίνα Μούχοβα, που ανακοίνωσε την απόσυρσή της πριν λίγες μέρες.

Η 23χρονη Τσέχα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον καρπό της, τον οποίο και αποκόμισε στο US Open, και έτσι η Σάκκαρη θα ‘ναι παρούσα για 3η διαδοχική χρονιά στο μεγάλο αθλητικό event, υπερασπιζόμενη, μάλιστα, τους περσινούς βαθμούς της.

Οι δύο όμιλοι των WTA Finals:

Bacalar Group
1. Αρίνα Σαμπαλένκα
2. Έλενα Ριμπάκινα
3. Τζέσικα Πεγκούλα
4. Μαρία Σάκκαρη

Chetumal Group
1. Ίγκα Σφιόντεκ
2. Κόκο Γκοφ
3. Ονς Ζαμπέρ
4. Μαρκέτα Βοντρόσυβα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις