fbpx

WTA Finals: Ξημερώματα Δευτέρας (30/10) η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Κανκούν

WTA Finals: Ξημερώματα Δευτέρας (30/10) η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Κανκούν

Ξημερώματα Δευτέρας (30/10) θα κάνει την αγωνιστική της πρεμιέρα στα φετινά WTA Finals η Μαρία Σάκκαρη. Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα στο πρώτο της παιχνίδι στη φάση των ομίλων του μεγάλου αθλητικού event, που θα διεξαχθεί στο Κανκούν του Μεξικού.

Μετά τη χθεσινή κλήρωση, η Μαρία τοποθετήθηκε στο Bacalar Group μαζί με την 25χρονη Λευκορωσίδα, αλλά και τις Έλενα Ριμπάκινα και Τζέσικα Πέγκουλα. Ένας δυνατός όμιλος ασφαλώς, με την κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης να είναι και το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση.

Η αναμέτρηση των Σάκκαρη και Σαμπαλένκα θα διεξαχθεί μετά τις 03:00 (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 6HD. Προηγείται το παιχνίδι ανάμεσα στις Ριμπάκινα και Πεγκούλα, που θα ξεκινήσει μετά τη 01:00 (ώρα Ελλάδος) και θα προβληθεί από το ίδιο κανάλι.

Τα παιχνίδια του Chetumal Group, στο οποίο βρίσκονται οι Ίγκα Σφιόντεκ, Κόκο Γκοφ, Όνς Ζαμπέρ και Μαρκέτα Βοντρούσοβα θα ξεκινήσουν τα ξημερώματα της Τρίτης (31/10), με την Πολωνή να αναμετράται με την Βοντρούσοβα, και την Γκοφ να αντιμετωπίζει την Ζαμπέρ.

Θυμίζουμε, πως οι 2 πρώτες του κάθε ομίλου παίρνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχει περάσει στην 4άδα και στις 2 προηγούμενες συμμετοχές της, αλλά σε ισάριθμες περιπτώσεις ολοκλήρωσε εκεί τις προσπάθειές της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις