fbpx

Σάκκαρη: «Ο κόσμος μ’ αγαπάει εδώ, τον αγαπώ και εγώ, νιώθω πολύ άνετα εδώ» (vid)

Σάκκαρη: «Ο κόσμος μ’ αγαπάει εδώ, τον αγαπώ και εγώ, νιώθω πολύ άνετα εδώ» (vid)

Δεν έκρυψε τη χαρά της η Μαρία Σάκκαρη για το ότι επέστρεψε στο αγαπημένο της Μεξικό, αλλά και στα WTA Finals, όπου θα αγωνιστεί για 3η διαδοχική χρονιά, υπερασπιζόμενη τους περσινούς της βαθμούς.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια τερμάτισε στο No. 9 του WTA Race, και ως πρώτη αναπληρωματική θα αντικαταστήσει την 23χρονη Τσέχα, Καρολίνα Μούχοβα, που δε μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της στον καρπό, και αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της.

«Είναι φανταστικό που επέστρεψα στο Μεξικό και θα αγωνιστώ μπροστά στους Μεξικανούς φαν μου. Νιώθω τη χώρα σαν δεύτερο σπίτι μου. Προφανώς δεν με χαροποίησε καθόλου που η Καρολίνα είναι τραυματίας, αλλά την ίδια στιγμή ήμουν χαρούμενη που ήξερα ότι θα επιστρέψω εδώ. Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάμε».

Σχετικά με τον το 1000άρι στη Γουαδαλαχάρα της έδωσε αυτοπεποίθηση, είπε: «Εννοείται πως μου έδωσε κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Ξέρω πως ο κόσμος με αγαπάει εδώ, τον αγαπώ και εγώ, νιώθω πολύ άνετα εδώ.

Πάντα απολαμβάνω τον χρόνο μου στο Μεξικό, μου αρέσει πολύ το φαγητό, ο κόσμος, έχω πολλούς φίλους εδώ, και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα τους δω και θα περάσω χρόνο μαζί τους. Είναι απλά τέλειο που επέστρεψα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις