fbpx

Αμβέρσα: Ώρα τελικού για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Αμβέρσα: Ώρα τελικού για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς επιστρέφουν για τελευταία φορά στο κεντρικό court της Αμβέρσα για να διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στους Άριελ Μπεχάρ (Ουρουγουάη) και Άνταμ Πάβλασεκ (Πολωνία) στον τελικό του European Open που θα ξεκινήσει στις 15:00.

Στο δρόμο για τον τελικό τα αδέρφια Τσιτσιπά απέκλεισαν κατά σειρά του ΡέγιεςΒαρέλα/ΒέγκαΕρνάντεζ, αμέσως μετά τους Μίντελκουπ/Μις, ενώ στον ημιτελικό του Σαββάτου (21/10) κέρδισαν και του Αρνεοντό/Βάισμπορν με 4-6, 7-6(5), 13-11, έπειτα από μία ώρα και 44 λεπτά.

Για τον Στέφανο αυτός θα είναι ο 3ος ATP τελικός μετά από το Miami Open (2019) με συμπαίκτη τον Γουέσλι Κούλχοφ και τον περσινό τελικό στο Ακαπούλκο μαζί με τον Φελθιάνο Λόπεζ.

Από την άλλη, για τον αδερφό του Πέτρο θα είναι ο πρώτος τελικός και μάλιστα σε περίπτωση νίκης θα πάρει ακόμα περισσότερους βαθμούς για το μεγάλο του στόχο της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (2024).

Να θυμίσουμε, ότι λίγες ώρες πριν ο Στέφανος είχε γνωρίσει την ήττα με 7-6(5), 7-6(4) από τον Άρθουρ Φις και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του European Open.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις