fbpx

Αμβέρσα: Βραδινή πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά

Αμβέρσα: Βραδινή πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά

Το βράδυ της Πέμπτης (19/10) θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα μονά του European Open της Αμβέρσας ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που παράλληλα αγωνίζεται και στα διπλά του πρώτου indoor τουρνουά με παρτενέρ του τον αδερφό του Πέτρο, και βρίσκονται στα ημιτελικά.

Μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, οι «TsitsiBros» είναι ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό της ATP 250 διοργάνωσης στη βελγική πόλη, και ο No. 7 του κόσμου οφείλει απόψε να στρέψει την προσοχή του στην πρεμιέρα του στα μονά, ούτως ώστε να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στα προημιτελικά.

Αντίπαλος του θα είναι ο 28χρονος Ολλανδός, Μπόουτικ φαν ντε Σάντσχουλπ, και το παιχνίδι τους θα είναι το τέταρτο κατά χρονική σειρά στο κεντρικό κορτ. Αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 20:00 (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORTS 6HD.

Για να βρεθεί στον δεύτερο γύρο, ο No. 67 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε του Ντόμινικ Στρίκερ με 6-7(4), 6-3, 6-3, έπειτα από δύο ώρες και 17 λεπτά, ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές του με 10 άσους, αλλά και 83% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς (55/66).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο τενίστες θα βρεθούν αντιμέτωποι στο ATP Tour, με τον Τσιτσιπά να έχει κερδίσει το μοναδικό του παιχνίδι κόντρα σε Ολλανδό. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Γενάρη, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Australian Open, ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Τάλον Χρίκσπουρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις