fbpx

Τόκιο: Νίκες για Αλιασίμ και Πολ, απέκλεισε τον Χουρκάτς ο Ζανγκ (vids)

Τόκιο: Νίκες για Αλιασίμ και Πολ, απέκλεισε τον Χουρκάτς ο Ζανγκ (vids)

Με νίκες συνέχισαν τις πορείες τους στο 500άρι του Τόκιο οι Φελίξ Οσέρ Αλιασίμ και Τόμι Πολ, για να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ “θύμα” έκπληξης έπεσε ο πρωταθλητής του Rolex Shanghai Masters, Χούμπερτ Χουρκάτς, που ηττήθηκε με ανατροπή από τον Ζιζέν Ζανγκ.

Τόσο ο Καναδός, όσο και ο Αμερικάνος είχαν καθαρές επικρατήσεις. Ο Αλιασίμ επικράτησε του Σεμπάστιαν Όφνερ με 6-4, 6-1 μετά από μία ώρα και 35 λεπτά αγώνα, κλείνοντας με break το πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη κυριάρχησε μετά το πρώτο game.

Λίγο αργότερα, ο Πολ νίκησε καθαρά τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 6-4, 6-2, μετά από 75 λεπτά αναμέτρησης στο κεντρικό κορτ, δίχως να δεχθεί break, αλλά και με 95% κερδισμένων πόντων πίσω από το πρώτο σερβίς του.

Στο ματς που άνοιξε το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, π 27χρονος Κινέζος, αν και βρέθηκε με σετ πίσω δεχόμενος σερί 5/5 κερδισμένων games από τον Πολωνό, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη μετά από ένα εξαιρετικό TB.

Πέτυχε 10 άσους στην αναμέτρηση, δεν είχε ούτε ένα διπλό λάθος, ενώ σέρβιρε εξαιρετικά σ’ όλο το ματς, έχοντας 67% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς. Έσωσε 6/9 BP του αντιπάλου του, ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις μισές του ευκαιρίες (3/6).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις