fbpx

Φιναλίστ στα διπλά στο 25άρι της Σεβίλλης η Σακελλαρίδη

Φιναλίστ στα διπλά στο 25άρι της Σεβίλλης η Σακελλαρίδη

Ως φιναλίστ ολοκλήρωσε την πορεία της στα διπλά στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σεβίλλης στην Ισπανία η Σαπφώ Σακελλαρίδη, καθώς ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό, έχοντας για παρτενέρ της την 30χρονη Ρουμάνα, Κριστίνα Ντίνου, ενώ στα μονά έφτασε ως τα ημιτελικά.

Οι κορυφαίες του ταμπλό αντιμετώπισαν στον τελικό τις Ουκρανές, αλλά και No. 2 του ταμπλό, Μαρίνα Κολμ και Ναντίγια Κολμ, και έχασαν με 6-1, 6-1 μέσα σε 49 λεπτά αγώνα, για να φτάσουν στη 2η θέση της ITF διοργάνωσης, έχοντας απολογισμό μόλις μία νίκη και μία ήττα.

Και αυτό γιατί είχαν bye στην πρεμιέρα, πέρασαν άνευ αγώνα στα ημιτελικά έπειτα από walkover των Ισπανίδων, Τζέσικα Μπούζας Μανέιρο και Λέιρε Ρομέρο Γκορμάζ, ενώ για να προκριθούν στον τελικό επικράτησαν τις επίσης Ισπανίδων, Ιβόνε Καβάλ Ρέιμερς και Άντζελα Φίτα Μπολούντα με 7-6(4), 6-4,

Όσον αφορά τα μονά, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει χθες Παρασκευή (13/10) τις προσπάθειές της στο ματς της 4άδας απέναντι στην 19χρονη Τσέχα, Ντομινικα Σάλκοβα, μετά την ολοκλήρωση του 5ου game, έπειτα από 18 λεπτά αγώνα (3-2).

Μέχρι τα ημιτελικά, η Σαπφώ είχε πετύχει άλλες τρεις νίκες. Στον πρώτο γύρο, η No. 7 του ταμπλό κέρδισε την 17χρονη Αυστριακή, και επίσης προερχόμενη από τα προκριματικά, Ταμάρα Κόστιτς, με 7-5, 6-1.

Μετέπειτα επικράτησε της της 30χρονης Ουκρανής, και επίσης προερχόμενης από τα προκριματικά, Ναντίγια Κολμπ, με 6-4, 6-0, ενώ στα προημιτελικά επιβλήθηκε της 30χρονης τενίστριας από τη Βουλγαρία, Τζούλια Σταμάτοβα, με 6-4, 6-1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις