fbpx

European Open: Έπιασε δουλειά στην Αμβέρσα ο Τσιτσιπάς (pics, vid)

European Open: Έπιασε δουλειά στην Αμβέρσα ο Τσιτσιπάς (pics, vid)

Στην Αμβέρσα βρίσκεται από χθες Παρασκευή (13/10) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ξεκίνησε την προετοιμασία του για την έναρξη της indoor season, και πιο συγκεκριμένα για το European Open της ερχόμενης εβδομάδας (16-22/10).

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας επιστρέφει στο 250άρι τουρνουά της βελγικής πόλης μετά από 6 χρόνια, βρίσκεται στο No. 1 του ταμπλό, και έχοντας δίπλα του τον πατέρα-προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά, προπονείται εντατικά για να επιστρέψει στις νίκες στο ATP Tour.

Η ασιατική περιοδεία δεν πήγε τόσο καλά για τον Στέφανο, έχοντας μόλις μία νίκη και δύο ήττες σε Πεκίνο και Σαγκάη, και τώρα στόχος του είναι μία ιδανική πορεία στην Αμβέρσα, για να αυξήσει τη βαθμολογική συγκομιδή του στα ATP Rankings, αλλά και να πλησιάσει στην πρόκριση για τα ATP Finals.

Όσον αφορά τώρα τη διοργάνωση, ήδη μετρά αρκετές αποσύρσεις από μεγάλα ονόματα. Ο Γιανίκ Σίνερ απέσυρε τη συμμετοχή του πριν λίγες μέρες, προφανώς για να κερδίσει μέρες ξεκούρασης ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, με τον Ιταλό να έχει εξασφαλισμέμνη την παρουσία του στα τελικά της ATP.

Παράλληλα, μαζί με τον Σίνερ έχουν αποσυρθεί από το τουρνουά οι Ματέο Αρνάλντι, Μπόρνα Τσόριτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Ούγκο Αμπέρ, Λούκα βαν Ας, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό στο τι θα κάνει και ο Σεμπάστιαν Κόρντα, που είναι στην 4άδα του Rolex Shanghai Masters αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις