fbpx

Shanghai Masters: Πρεμιέρα με νίκη για τους Τσιτσιπά και Χάσε στα διπλά

Shanghai Masters: Πρεμιέρα με νίκη για τους Τσιτσιπά και Χάσε στα διπλά

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα διπλά του Rolex Shanghai Masters οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ρόμπιν Χάσε, που επικράτησαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας τους και προκρίθηκαν στον 2ο γύρο της ATP Masters 1000 διοργάνωσης.

Το ελληνολλανδικό δίδυμο επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τους Αμερικάνους, Ναθαναήλ Λάμονς και Τζάκσον Γουίθροου, με 3-6, 6-3, 10-8, μετά από μία ώρα και 12 λεπτά αγώνα στο Court 6, και δίνουν συνέχεια στις προσπάθειές τους στο τουρνουά.

Στο πρώτο σετ, αμφότερες οι δύο πλευρές διατήρησαν την ακεραιότητα των σερβίς τους ως το 5ο game, με τους Αμερικανούς να έχουν το ισχνό προβάδισμα μιας και σέρβιραν πρώτοι εξ’ αρχής (3-2).

Έχοντας τριπλό BP στη διάθεσή τους αύξησαν τη διαφορά στο 6ο game με break (4-2), ενώ με νέα υπεράσπιση έφτασαν μια ανάσα από την κατάκτηση του σετ (5-2).

Μείωσαν προσωρινά οι Τσιτσιπάς και Χάσε, χαρίζοντας δύο πόντους στους αντιπάλους τους (5-3), αλλά στο 9ο game οι Αμερικανοί με νέο service game απέκτησαν τον πρώτο λόγο για τη νίκη (6-2).

Στο δεύτερο σετ, το ζευγάρι του Στέφανου ξεκίνησε τις προσπάθειές του δυναμικά, κάνοντας σερί με 3/3 κερδισμένα games, έχοντας και το πρώτο τους break στο ενδιάμεσο (3-0), και μέχρι το φινάλε κράτησαν την ασφαλή απόσταση τους για να στείλουν το ματς στο super tie-break (6-3).

Μετά από μία ολιγόλεπτη “μάχη”, Τσιτσιπάς και Χάσε κατάφεραν να επικρατήσουν με επιμέρους σκορ 10-8, και να πάρουν τη νίκη στην πρεμιέρα τους στα διπλά, περιμένοντας τώρα στον 2ο γύρο είτε τους κορυφαίους του ταμπλό, Ίβαν Ντόντιγκ και Όστιν Κράιτσεκ, είτε τους Αυστραλούς Άλεξ Ντε Μινόρ και Μαξ Πούρσελ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις