fbpx

Shanghai Masters: Η ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης του Τσιτσιπά με τον Αμπέρ

Shanghai Masters: Η ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης του Τσιτσιπά με τον Αμπέρ

Θα κλείσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα της Δευτέρας (9/10) οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ούγκο Αμπέρ, που θα αναμετρηθούν στο κεντρικό κορτ για τον 3ο γύρο του Rolex Shanghai Masters, με τον 25χρονο Έλληνα τενίστα να μετράει ήδη μία νίκη στα μονά και μία στα διπλά της διοργάνωσης.

Το ματς είναι το τέταρτο κατά χρονική σειρά στο Stadium Court και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 15:30 (ώρα Ελλάδος), ενώ η μετάδοσή του θα γίνει από το COSMOTE SPORT 6HD. Θα είναι η 4η συνάντησή τους στο ATP Tour, με τον Γάλλο να προηγείται σε νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Πρώτη φορά αναμετρήθηκαν στο 1000άρι του Παρισιού το 2020, με τον Γάλλο να επικρατεί έπειτα από τρία(!) tie-breaks (7-6(4), 6-7(6), 7-6(3), ενώ η δεύτερη φορά ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, με τον Αμπέρ να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει με 2-6, 7-6(4), 6-2.

Στην τελευταία τους αναμέτρηση, στο πλαίσιο του 3ου γύρου στο 1000άρι του Καναδά την ίδια χρονιά, ήταν η σειρά του Στέφανου να χαμογελάσει στο τέλος, κερδίζοντας τον στα τρία σετ με 6-3, 6-7(13), 6-1, παίρνοντας την πρόκριση για τον 4ο γύρο, κάτι που ευελπιστεί να κάνει και αύριο.

Για να φτάσει ως τον 3ο γύρο του τουρνουά, ο Αμπέρ είχε bye στον εναρκτήριο γύρο, όπως και ο Στέφανος, και στον αμέσως επόμενο επικράτησε σε ματς… δύο δόσεων του Μπότιτς Βαν Ντε Ζάντσουλπ με 6-4, 1-6, 6-2. Η αναμέτρηση τους σταμάτησε χθες λόγω βροχής και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις