fbpx

Shanghai Masters: Αποκλείστηκε ο Μεντβέντεφ – Νίκες για Σίνερ, Ρούμπλεφ και Ρουντ (vid)

Shanghai Masters: Αποκλείστηκε ο Μεντβέντεφ – Νίκες για Σίνερ, Ρούμπλεφ και Ρουντ (vid)

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ από τον 3ο γύρο του Rolex Shanghai Masters, καθώς ηττήθηκε από τον Αμερικάνο και No. 28 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Κόρντα, με 7-6(8), 6-2, μετά από μία ώρα και 28 λεπτά αγώνα, λίγα 24ώρα μετά τον τελικό του στο Πεκίνο.

Ο No. 3 του κόσμου “λύγισε” στο tie-break του πρώτου σετ, και έχοντας μείνει εξαρχής με break πίσω στην επανάληψη δεν μπόρεσε να απαντήσει και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, ώστε να συνεχίσει το “ταξίδι” του στο τελευταίο 1000άρι της ασιατικής περιοδείας.

YouTube video

Παράλληλα, με νίκες συνέχισαν οι Γιανίκ Σίνερ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Κάσπερ Ρουντ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο νέος πρωταθλητής του Πεκίνου επέστρεψε από σετ πίσω κόντρα στον Σεμπάστιαν Μπαέζ και τον κέρδισε με 3-6, 6-3, 6-2 μετά από δύο ώρες και ένα λεπτό παιχνιδιού, φτάνοντας τις 7 διαδοχικές νίκες.

Ο 25χρονος Ρώσος ξεπέρασε το εμπόδιο του Κουεντάν Αλίς με 6-4, 7-5 σε 66 αγωνιστικά λεπτά, ο Νορβηγός επιβλήθηκε του Κρίστοφερν Γιούμπανκς με 6-4, 6-2, ενώ ο Βούλγαρος δε δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αλεξάνταρ Βούκιτς, τον οποίο κέρδισε με 6-4, 6-3, για να περάσει στον 3ο γύρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις