fbpx

Shanghai Masters: Την Κυριακή (8/10) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στα διπλά

Shanghai Masters: Την Κυριακή (8/10) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στα διπλά

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στα μονά του Rolex Shanghai Masters απέναντι τον Ρίνκι Χιτζικάτα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στρέφει την προσοχή του και στην αυριανή (Κυριακή 8/10) έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στα διπλά, με παρτενέρ του τον 36χρονο Ολλανδό, Ρόμπιν Χάσε.

Το ελληνολλανδικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του στο ταμπλό των διπλών τους Αμερικάνους, Ναθαναήλ Λάμονς και Τζάκσον Γουίθροου, με την αναμέτρηση να είναι η τρίτη κατά χρονική σειρά στο Court 6, και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος).

Αν επικρατήσουν, Τσιτσιπάς και Χάσε θα κληθούν (πιθανότατα) να ξεπεράσουν το εμπόδιο των κορυφαίων του ταμπλό, Ίβαν Ντόντιγκ και Όστιν Κράιτσεκ, σε μία αρκετά δύσκολη αποστολή. Στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό με το δίδυμο του Στέφανου είναι και οι No. 7, Μάρσελ Γκράνολερς και Οράσιο Σεμπάλος.

Θυμίζουμε, πως σήμερα ο 25χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-4, 6-2 του Ρίνκι Χιτζικάτα για τον 2ο γύρο της ATP Masters 1000 διοργάνωσης, και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Βαν Ντε Ζάντσχουλπ και Ούγκο Αμπέρ, που το ματς τους διακόπηκε λόγω βροχής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις