fbpx

Shanghai Masters: Πρεμιέρα κόντρα στον Χιτζικάτα ο Τσιτσιπάς (vid)

Shanghai Masters: Πρεμιέρα κόντρα στον Χιτζικάτα ο Τσιτσιπάς (vid)

Απέναντι στον Ρίνκι Χιτζικάτα θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Σανγκάη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο πλαίσιο του 2ου γύρου στο τελευταίο 1000άρι τουρνουά της ασιατικής περιοδείας, με στόχο φυσικά τη νίκη και την καλύτερη δυνατή πορεία.

Ο 22χρονος Αυστραλός, που προέρχεται από τα προκριματικά του Shanghai Masters, και σήμερα επικράτησε του Λάσλο Τζέρε με 7-6(4), 7-5, έπειτα από δύο ώρες και 18 λεπτά αγώνα στο Court 3 των εγκαταστάσεων, για να προκριθεί και να δώσει συνέχεια στις προσπάθειές του στη διοργάνωση.

Για να πάρει την πρόκριση, ο Χιτζικάτα ολοκλήρωσε το ματς με απολογισμό 2 άσων και 17 winners, ενώ υπέπεσε σε 14 αβίαστα και μόλις 3 διπλά σφάλματα. Ήταν εξαιρετικός από το πρώτο σερβίς (77%, 48/62), εκμεταλλεύτηκε τα 3/5 BP που είχε, και έσωσε 7/8 προσπάθειες του Σέρβου.

Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες του ΤΒ, καθώς κανένας από τους δύο δε βρήκε break πιο πριν, ενώ στην επανάληψη, αν και ο Τζέρε ξεκίνησε πρώτος από το σερβίς και προηγήθηκε, ο Αυστραλός με σερί 3/3 games και ενδιάμεσο break πήρε διαφορά (3-1), έχασε την ευκαιρία να σερβίρει για τη νίκη στο 10ο game (5-5), αλλά στο φινάλε με νέο break και διπλό MP πήρε την καθαρή νίκη (7-5).

Αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη συνάντηση των Τσιτσιπά και Χιτζικάτα στο Tour, μετά την πρώτη τους αναμέτρηση φέτος στη Μελβούρνη για το Australian Open. Ο No. 6 του κόσμου είχε επικρατήσει με 6-3, 6-0, 6-2 για να προκριθεί στον 3ο γύρο του πρώτου Grand Slam της χρονιάς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις