fbpx

China Open: Προκρίθηκε στα προημιτελικά η Γκοφ και περιμένει τη Σάκκαρη (vid)

China Open: Προκρίθηκε στα προημιτελικά η Γκοφ και περιμένει τη Σάκκαρη (vid)

Για ένα σετ δυσκολεύτηκε η Κόκο Γκοφ κόντρα στην Βερόνικα Κουντερμέτοβα, που κατάφερε εν τέλει να επικρατήσει με 7-6(5), 6-2, μετά από μία ώρα και 47 λεπτά παιχνιδιού, και να προκριθεί στα προημιτελικά του China Open, περιμένοντας τη νικήτρια από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρία Σάκκαρη και Σίνγιου Γουάνγκ.

Η 26χρονη Ρωσίδα μετρούσε σερί 6 διαδοχικών νικών, αλλά η No. 3 του κόσμου έβαλε στοπ στα νικηφόρα αποτελέσματά της, σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε αρκετά αμφίρροπο στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την Αμερικανίδα.

Η Γκοφ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας τρεις άσους και μόλις 2 διπλά σφάλματα, και παρά τα χαμηλά ποσοστά της σε κερδισμένους πόντους τόσο πίσω από το πρώτο σερβίς (66%, 23/35), όσο και από το δεύτερο (52%, 16/31), κατάφερε να κάνει 5 φορές break στην αντίπαλή της.

Παράλληλα, το εισιτήριο για την 8άδα του Πεκίνο εξασφάλισε η Καρολίν Γκαρσία, που επικράτησε εύκολα της Ανχελίνα Καλίνινα με 6-3, 6-2 μέσα σε μία ώρα και 24 λεπτά αγώνα στο Diamond Court, και έκλεισε το “ραντεβού” με την Ίγκα Σφιόντεκ.

Η 29χρονη Γαλλίδα τενίστρια ήταν εξαιρετική καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η οποία και άνοιξε το ημερήσιο πρόγραμμα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Πεκίνο, τελειώνοντας το ματς με 6 άσους, αλλά και σώζοντας το 83% των BP που δέχθηκε (5/6).

Από την άλλη, η No. 28 του κόσμου δε μπορούσε να βάλει δύσκολα στην αντίπαλή της, της έσπασε μόλις μία φορά το σερβίς σ’ όλο το παιχνίδι, ενώ πήρε λίγα πράγματα τόσο από το πρώτο σερβίς της (62%, 24/39), όσο και από το δεύτερο σερβίς (38%, 10/26).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις