fbpx

China Open: Η ώρα και το κανάλι του προημιτελικού της Σάκκαρη με την Γκοφ

China Open: Η ώρα και το κανάλι του προημιτελικού της Σάκκαρη με την Γκοφ

Έτοιμη για το πιο απαιτητικό παιχνίδι της ως τώρα στο Πεκίνο είναι η Μαρία Σάκκαρη, που θα αντιμετωπίσει την Κόκο Γκοφ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του China Open, διεκδικώντας μία θέση στην 4άδα, αλλά και να πλησιάσει κι’ άλλο στην 8άδα του WTA Race.

Το ματς ανάμεσα στην 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια και την No. 3 του κόσμου είναι το δεύτερο κατά χρονική σειρά στο αυριανό (Παρασκευή 6/10) πρόγραμμα του Diamond Court και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 09:30 το πρωί (ώρα Ελλάδος). Η μετάδοσή του θα γίνει από το Novaspots 6HD.

Αυτή θα είναι η 7η συνάντησή της στο Tour με την 19χρονη Αμερικανίδα, με την οποία διατηρεί καλή παράδοση, μιας και υπερτερεί σε νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια (4-2). Ωστόσο, η Γκοφ έχει κερδίσει το τελευταίο τους παιχνίδι, στο πλαίσιο του τελικού της Ουάσινγκτον τον Αύγουστο, και μάλιστα με καθαρή επικράτηση (6-2, 6-3).

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη νικήτρια από το ματς που θα ανοίξει το αγωνιστικό πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Πεκίνο, ανάμεσα σε Καρολίν Γκαρσία και Ίγκα Σφιόντεκ (07:30 ώρα Ελλάδος, Novasports 6HD).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις