fbpx

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω πρόθεση να διώξω τον πατέρα μου – Ο Μαρκ δεν είναι πια στην ομάδα» (vid)

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω πρόθεση να διώξω τον πατέρα μου – Ο Μαρκ δεν είναι πια στην ομάδα» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε απολύτως ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να αντικαταστήσει, ή και να διώξει, τον πατέρα και προπονητή του από το box του, ενώ στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο Tennis TV ανέφερε πως στο διάστημα που συνεργαζόταν με τον Μαρκ Φιλιππούση, ένιωθε πως έχασε κομμάτι του εαυτού του όσο δεν ήταν εκεί μαζί του ο Απόστολος.

«O πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου. Ακόμα και όταν δεν ήταν εκεί και ο κόσμος δεν τον έβλεπε, εκείνος ήταν στο πλευρό μου, ψηφιακά. Είναι εδώ για να μείνει, δεν έχω πρόθεση να τον αλλάξω ποτέ ή να τον διώξω.

Ο κόσμος πάντα θα φτιάχνει φήμες ή θα προσπαθεί να χαλάσει αυτό που έχεις με κάποιον που είναι πολύ κοντά σου με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θα είναι ποτέ εκτός».

«Ο Μαρκ Φιλιππούσης δεν είναι πια μέλος της ομάδας. Ήθελα να δοκιμάσω με έναν νέο προπονητή και να δω πως θα πάει. Ήταν λίγο ασυντόνιστο με διάφορους τρόπους.

Η απουσία του πατέρα μου με έκανε να νιώσω πως χάνω μέρος του εαυτού μου ως παίκτης. Δεν ήμουν σε θέση να προσαρμοστώ στις νέες μεθόδους του Μαρκ, τον οποίο θαύμαζα και μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ όταν ήμουν πιο μικρός».

Θυμίζουμε, πως ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο του Shanghai Masters, είτε απέναντι στον Λάσλο Τζέρε, είτε κόντρα στον προερχόμενο από τα προκριματικά, Ρίνκι Χιτζικάτα, με στόχο φυσικά την επιστροφή του στις νίκες στο Tour.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις