fbpx

Shanghai Masters: Θα παίξει και στα διπλά της Σανγκάης ο Τσιτσιπάς (pic)

Shanghai Masters: Θα παίξει και στα διπλά της Σανγκάης ο Τσιτσιπάς (pic)

Εκτός από τη συμμετοχή του στα μονά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί και στα διπλά του Shanghai Masters της Κίνας, έχοντας για παρτενέρ του τον 36χρονο Ολλανδό, αλλά και No. 515 του κόσμου, Ρόμπιν Χάσε, και βρίσκονται στο ίδιο μισό με τους κορυφαίους του ταμπλό, Ίβαν Ντόντιγκ και Όστιν Κράιτσεκ.

Το ελληνολλανδικό δίδυμο θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του κόντρα στους Αμερικάνους, Ναθαναήλ Λάμονς και Τζάκσον Γουίθροου, ωστόσο ακόμα δεν έχει καθοριστεί το που και το πότε της πρεμιέρας τους, καθώς προηγείται η ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων της ATP Masters 1000 διογάνωσης.

Θυμίζουμε, πως ο Στέφανος βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Σανγκάη και προπονείται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο ATP Tour. Προέρχεται από την ήττα και τον πρόωρο αποκλεισμό από τον Νίκολας Τζάρι στο 500άρι του Πεκίνο, αλλά και τις υποχρεώσεις του με την Εθνική στο Davis Cup.

Όσον αφορά τα μονά, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει είτε τον Λάσλο Τζέρε, είτε τενίστα που προέρχεται από τα προκριματικά, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του τουρνουά, και θέλει φυσικά να κάνει μία καλή πορεία, για να εξασφαλίσει το συντομότερο την πρόκριση για τα ATP Finals.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις