fbpx

Toray Pan Pacific Open: Πήρε τον ρωσικό “εμφύλιο” η Κουντερμέτοβα και πέρασε στον τελικό (vid)

Toray Pan Pacific Open: Πήρε τον ρωσικό “εμφύλιο” η Κουντερμέτοβα και πέρασε στον τελικό (vid)

Μετά από μία “μάχη” τριών ωρών και 25 λεπτών, η Βερόνικα Κουντερμέτοβα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα και να κερδίσει στον ρωσικό “εμφύλιο” της ημιτελικής φάσης του Toray Pan Pacific Open με 7-6(6), 6-7(2), 6-3, για να απέχει μία νίκη από τον τίτλο.

Η 26χρονη Ρωσίδα κατάφερε να πάρει στις λεπτομέρειες του tie-break το πρώτο σετ, έχοντας σβήσει στη κανονική διάρκειά του και break της συμπατριώτισσάς της, ενώ το αξιοσημείωτο με το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν πως καμία τους δεν πήρε πόντους από το 2ο σερβίς.

Στο δεύτερο σετ, και πάλι η Παβλιουτσένκοβα κατάφερε να πάρει πρώτη προβάδισμα έχοντας ξεφύγει με break, αλλά στα μέσα της δεύτερης στροφής του αγώνα η φιναλίστ (πλέον) του Τόκιο κατάφερε ξανά να το σβήσει, και να οδηγήσει το ματς σε νέα “παράταση”. Μετά από σχεδόν 11 λεπτά όμως, ήταν η σειρά της 32χρονης Ρωσίδας να βγει νικήτρια, και να στείλει το παιχνίδι σε decider.

Εκεί, μέχρι και το 6ο game επικρατούσαν οι απόλυτες ισορροπίες, μέχρι που η Κουντερμέτοβα πάτησε το γκάζι και με σερί 3/3 κερδισμένα games, αλλά και δύο νέα break στο ενδιάμεσο, έκλεισε με ιδανικό τρόπο το πρώτο ματς της 4άδας, και πλέον περιμένει μία εκ των Μαρία Σάκκαρη και Τζέσικα Πεγκούλα στον τελικό της Κυριακής (1/10).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις