fbpx

China Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Πεκίνο (pic)

China Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Πεκίνο (pic)

Στο Πεκίνο θα συνεχίσει την ασιατική περιοδεία της η Μαρία Σάκκαρη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Toray Pan Pacific Open του Τόκιο, γνωρίζοντας ήδη τις πιθανές αντίπαλές της στην πρεμιέρα, αλλά και το πιθανό μονοπάτι της ως τον τελικό.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που εξασφάλισε performance bye για τον 2ο γύρο του China Open, λόγω της πορείας της στο 500άρι της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο της αγώνα μια εκ των Λίντα Φρουχβρίτοβα και Αράντσκα Ρους.

Αν η Μαρία ξεκινήσει με επιτυχία τις προσπάθειές της στην Κίνα, τότε στον 3ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης πιθανότατα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ντάρια Κασάτκινα, ενώ στα προημιτελικά δεν αποκλείεται να πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της πρωταθλήτριας του US Open, Κόκο Γκοφ.

Εφόσον έχει πετύχει το 3/3 και προκριθεί στον 3ο διαδοχικό ημιτελικό της, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την No. 2 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, και στον τελικό πιθανότατα θα περιμένει η κορυφαία του ταμπλό, αλλά και της παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Στο άλλο μισό του ταμπλό μπορούν να αμφισβητήσουν την παρουσία της Σαμπαλένκα στον τελικό οι Έλενα Ριμπάκινα, η Τζέσικα Πεγκούλα, αλλά και η Ονς Ζαμπέρ, με την 29χρονη Τυνήσια να είναι η βασική αντίπαλος της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, στη “μάχη” της κούρσας για τα WTA Finals.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη ως τον τελικό:
1R: Bye
2R: Φρουχβρίτοβα/Ρους
3R: Κασάτκινα
QF: Γκοφ
SF: Σφιόντεκ
F: Σαμπαλένκα

Πιθανοί προημιτελικοί:
Σαμπαλένκα-Ριμπάκινα
Πεγκούλα-Ζαμπέρ
Σάκκαρη-Γκοφ
Βοντρούσοβα-Σφιόντεκ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις