fbpx

Asian Games: Τίτλος για τις αδερφές Τσαν

Asian Games: Τίτλος για τις αδερφές Τσαν

Χάο-Τσινγκ Τσαν και Γιουνγκ-Τζαν Τσαν πήραν τον τίτλο στα διπλά γυναικών των Ασιατικών Αγώνων νικώντας με 2-0 σετ στον τελικό.

 Ο τελικός ήταν υπόθεση της κινεζικής Ταϊπέι με τις αδερφές Τσαν να φτάνουν στη νίκη με 6-4 6-3 απέναντι στις συμπατριώτισσές τους, Λι Για-Χσούν και Λιάνγκ Εν-Σούο.

Τον τίτλο στους άνδρες πήρε ο Ζανγκ Ζιζέν καθώς ο Κινέζος κατάφερε μπροστά στο κοινό της χώρας του να νικήσει στα 2 σετ στον τελικό τον Ιάπωνα Γιοσούκε Ουατανούκι. Ο Ζιζέν πήρε το πρώτο σετ με 6-4 στα games ενώ στο δεύτερο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο, ο Ουατανούκι προηγήθηκε με 4-1 ωστόσο ο Κινέζος το πήρε με 9-7 στο tie break βάζοντας τέλος στο ματς σε σχεδόν 2 ώρες.

O Ρόχαν Μποπάνα και η Ρουτζούτα Μποσάλε από την Ινδία έκαναν την ανατροπή και πήραν τον τίτλο στα μεικτά διπλά απέναντι στην Λιαν Εν-Σούο και τον Χουάνγκ Τσουνγκ-Χάο από την κινεζική Ταϊπέι. Εν-Σούο και Τσουνγκ-Χάο πήραν το πρώτο σετ με τους Ινδούς να κάνουν δικό τους το δεύτερο με 6-3 και να παίρνουν τον τίτλο με 10-4 στο super tie break. Για τον 43χρονο Μποπάνα είναι ο δεύτερος τίτλος καθώς είχε πάρει εκείνον στα διπλά ανδρών το 2018.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις