fbpx

Toray Pan Pacific Open: Πέρασε η Γκαρσία και περιμένει την Σάκκαρη στα προημιτελικά

Toray Pan Pacific Open: Πέρασε η Γκαρσία και περιμένει την Σάκκαρη στα προημιτελικά

Εύκολα προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Toray Pan Pacific Open η Καρολίν Γκαρσία, που νίκησε καθαρά την Ανχελίνα Καλίνινα με 6-4, 6-3, μέσα σε μία ώρα και 31 λεπτά αγώνα, και περιμένει τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μαρία Σάκκαρη και Μισάκι Ντόι.

Η 29χρονη Γαλλίδα ξεκίνησε με δύο υπερασπίσεις στο σερβίς της και ένα break (3-0), και παρά το γεγονός ότι η No. 28 του κόσμου πήρε πίσω το break και ισοφάρισε (3-3), διατήρησε την ισχνή διαφορά της ως το 9ο game, και στο αμέσως επόμενο έκλεισε το σετ με ένα ακόμα break (6-4).

Στο 2ο μέρος, οι δύο τενίστριες πήγαιναν “χέρι-χέρι” ως το 7ο game (4-3), με την No. 5 του ταμπλό να κρατά το μικρό προβάδισμά της, μέχρι που βρήκε το 3ο και καθοριστικό break της στο παιχνίδι (5-3), για να μπορέσει να σερβίρει για το ματς με επιτυχία στη συνέχεια και να επικρατήσει (6-3).

Η Γκαρσία τελείωσε το ματς με 10 άσους και μόλις ένα διπλό σφάλμα, ενώ είχε εξαιρετικό ποσοστό επιτυχίας σε κερδισμένους πόντους πίσω από το 1ο σερβίς (81%, 34/42). Έσωσε 3/4 BP της Ουκρανής αντίπαλής της, ενώ μετουσίωσε σε break τις τρεις από τις 7 ευκαιρίες που της δόθηκαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις