fbpx

Toray Pan Pacific Open: Κλείνουν το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ Σάκκαρη και Γκαρσία

Toray Pan Pacific Open: Κλείνουν το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ Σάκκαρη και Γκαρσία

Την Καρολίν Γκαρσία θα αντιμετωπίσει το πρωί της Παρασκευής (29/9) η Μαρία Σάκκαρη, στο πλαίσιο του τελευταίου χρονικά προημιτελικού του Toray Pan Pacific Open στο Τόκιο, με τις δύο τενίστριες να κοντράρονται μία εβδομάδα αργότερα από την τελευταία τους συνάντηση στον ημιτελικό της Γουαδαλαχάρα.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στο πρόσφατο 1000άρι του Μεξικού, αλλά και τη σημερινή-νικηφόρα πρεμιέρα της στην εν λόγω διοργάνωση, θα αντιμετωπίσει την No. 10 του κόσμου με στόχο την είσοδό της στην τελική 4άδα, που θα της αποφέρει πολύτιμους βαθμούς τόσο στην παγκόσμια κατάταξη, όσο και στο WTA Race.

Η Γκαρσία δεν έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης στα τελικά της WTA, ωστόσο θα ψάξει να πάρει τη ρεβάνς από την Μαρία, για να διατηρηθεί παράλληλα και στην κορυφαία 10άδα του κόσμου. Η αναμέτρησή τους θα κλείσει το αυριανό πρόγραμμα του κεντρικού κορτ, και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 11:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος). Θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια, η Γαλλίδα προηγείται με 3-2 στις νίκες, ωστόσο η Σάκκαρη έχει επικρατήσει στους τελευταίους δύο αγώνες. Η νικήτρια της αυριανής αναμέτρησης θα διασταυρωθεί στα ημιτελικά του WTA 500 τουρνουά της Ιαπωνίας με την αντίστοιχη νικήτρια του ματς ανάμεσα σε Τζέσικα Πεγκούλα και Ντάρια Κασάτκινα (09:00 ώρα Ελλάδος, Novasports 6HD).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις