fbpx

Toray Pan Pacific Open: Κόντρα στην Κασάτκινα η Παπαμιχαήλ για μία θέση στα προημιτελικά

Toray Pan Pacific Open: Κόντρα στην Κασάτκινα η Παπαμιχαήλ για μία θέση στα προημιτελικά

Μία εντυπωσιακή εβδομάδα στο Τόκιο διανύει η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που αγωνίζεται τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά του Toray Pan Pacific Open και αύριο Πέμπτη (28/9) θα διεκδικήσει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του WTA 500 τουρνουά.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει την Ντάρια Κασάτκινα για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, με την αναμέτρηση μεταξύ των δύο να είναι η δεύτερη κατά χρονολογική σειρά στο κεντρικό κορτ, και να ξεκινά λίγο μετά τις 07:00 (ώρα Ελλάδος).

Θυμίζουμε, πως η Παπαμιχαήλ προέρχεται από δύο νίκες στα προκριματικά της διοργάνωσης, και άλλη μία στην πρεμιέρα της στο κυρίως ταμπλό. Επικράτησε αρχικά της της Λιντζία Μαροζάβα με 6-1, 6-1, και στον 2ο και τελευταίο προκριματικό γύρο νίκησε την Έλεν Πέρεζ με 6-4, 6-3.

Στη φάση των “32” πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στην 23χρονη Γιαπωνέζα και Lucky Loser, Σακούρα Χοσόγκι, με 7-6(3), 7-5, ενώ μία μέρα πριν κέρδισε και τις Λιτζίγια Μαζοράβα (Λευκορωσία) και Μπιμπιάν Σχουφς (Ολλανδία) στα διπλά με 7-5, 6-4, έχοντας για παρτενέρ της την 25χρονη Μεξικανή, αλλά και No. 145 στα διπλά, Φερνάντα Κοντρέρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις