fbpx

Toray Pan Pacific Open: Πρεμιέρα στο κυρίως ταμπλό για την Παπαμιχαήλ

Toray Pan Pacific Open: Πρεμιέρα στο κυρίως ταμπλό για την Παπαμιχαήλ

Την πρεμιέρα της στο κυρίως ταμπλό του Toray Pan Pacific Open θα κάνει αύριο η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που πέρασε νικηφόρα από τους δύο προκριματικούς γύρους της WTA 500 διοργάνωσης και θα διεκδικήσει την είσοδό της στον 2ο γύρο.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει τις πρωινές ώρες της Τρίτης (26/9) την 21χρονη Γιαπωνέζα, και προερχόμενη από τα προκριματικά, Νατσούμι Καβαγκούτσι, για τον 1ο γύρο του τουρνουά στο Τόκιο. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει μετά τις 08:30 (ώρες Ελλάδος).

Σε περίπτωση νίκης, η Δέσποινα θα διασταυρωθεί με τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ντάρια Κασάτκινα (Ρωσία) και Μάρτα Κόστιουκ (Ουκρανία), ενώ στο δικό της μισό του ταμπλό βρίσκονται οι Τζέσικα Πεγκούλα, Μαρία Σάκκαρη και Καρολίν Γκαρσία.

Όσον αφορά τα διπλά, η Παπαμιχαήλ συνεργάζεται με την 25χρονη Μεξικανή, αλλά και No. 145 στα διπλά, Φερνάντα Κοντρέρας, και κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη κόντρα στις Λιτζίγια Μαζοράβα (Λευκορωσία) και Μπιμπιάν Σχουφς (Ολλανδία) με 7-5, 6-4, για να περάσει στην 8άδα.

Στον επόμενο γύρο, Παπαμιχαήλ και Κοντρέρας θα αντιμετωπίσουν είτε τις No. 1 του ταμπλό και πρωταθλήτριες στο πρόσφατο US Open, Γκαμπριέλα Νταμπρόφσκι (Καναδάς) και Έριν Ρούτλαϊφ (Ν. Ζηλανδία), είτε τις Γιαπωνέζες Έρι Χοζούμι και Μακότο Νινομίγια, που παίζουν την Τρίτη (26/9).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις