fbpx

Toray Pan Pacific Open: Πρεμιέρα με νίκη στα διπλά για την Παπαμιχαήλ

Toray Pan Pacific Open: Πρεμιέρα με νίκη στα διπλά για την Παπαμιχαήλ

Μετά τις δύο νίκες στα προκριματικά και την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του Toray Pan Pacific Open του Τόκιο, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε ιδανική πρεμιέρα και στα διπλά της WTA 500 διοργάνωσης, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που συνεργάζεται με την 25χρονη Μεξικανή, αλλά και No. 145 στα διπλά, Φερνάντα Κοντρέρας, κατάφερε να πάρει τη σημαντική νίκη κόντρα στις Λιτζίγια Μαζοράβα (Λευκορωσία) και Μπιμπιάν Σχουφς (Ολλανδία) με 7-5, 6-4, και να περάσει στην 8άδα.

Στον επόμενο γύρο, Παπαμιχαήλ και Κοντρέρας θα αντιμετωπίσουν είτε τις No. 1 του ταμπλό και πρωταθλήτριες στο πρόσφατο US Open, Γκαμπριέλα Νταμπρόφσκι (Καναδάς) και Έριν Ρούτλαϊφ (Ν. Ζηλανδία), είτε τις Γιαπωνέζες Έρι Χοζούμι και Μακότο Νινομίγια, που παίζουν την Τρίτη (26/9).

Θυμίζουμε επίσης, πως η Δέσποινα βρίσκεται και στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό του τουρνουά στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, και αύριο θα αντιμετωπίσει την 21χρονη Γιαπωνέζα, και προερχόμενη από τα προκριματικά, Νατσούμι Καβαγκούτσι. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 08:30 (ώρα Ελλάδος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις