fbpx

Ευρωπαϊκό U16: Πρεμιέρα με δυνατούς αγώνες για τους Έλληνες τενίστες

Ευρωπαϊκό U16: Πρεμιέρα με δυνατούς αγώνες για τους Έλληνες τενίστες

Στην Ιταλία για το 47ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, βρίσκεται η ελληνική αποστολή την οποία απαρτίζουν οι Ανδρέας Μεσσής, Στέφανος Πουρναρόπουλος, Μυρτώ Πρωιμάκη και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, έχοντας ως συνοδό τον Έλληνα προπονητή Δημήτρη Μίζιο.

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής έμαθαν το Σάββατο (23/9) το βράδυ τους πρώτους αντιπάλους στη διοργάνωση η οποία ξεκινάει, σήμερα, Δευτέρα (25/9), με τον Στέφανο Πουρναρόπουλο να περνάει bye από τον 1ο γύρο και στον 2ο να συναντά τον Γερμανό και Νο30 του κόσμου, Τομ Σικενμπέργκερ με τον νικητή να παίζει στον 3ο γύρο είτε με τον Νορβηγό (Νο53) Λούντβιγκ Χέρμαν, είτε με τον Λιθουανό (Νο86) Ντόβας Ντερσόνας.

Μαζί με τον Πουρναρόπουλο, πέρασε bye τον 1ο γύρο και ο Ανδρέας Μεσσής και στον 2ο θα πέσει πάνω στον Τούρκο (Νο35) Κερέμ Γιλμάζ. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση έναν εκ των Ογκνιέν Μίλιτς (Σερβία Νο33) και Σάμι Γκουινάου (Ολλανδία).

Στα κορίτσια η Μυρτώ Πρωιμάκη πέρασε άνευ αγώνα από την 1η φάση και στον 2ο γύρο θα παίξει απέναντι στην Βελγίδα και Νο41 του κόσμου, Ζελίν Βαντρόμ, ενώ σε περίπτωση πρόκριση θα αγωνίστει είτε με την Μολδαβή (Νο413) Ρομίνα Ιουρίνα, είτε με την Αυστριακή (Νο142), Λίλι Τάγκερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις