fbpx

Toray Pan Pacific Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Τόκιο (pic)

Toray Pan Pacific Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Τόκιο (pic)

Μπορεί η συγκέντρωσή της να είναι αποκλειστικά στον τελικό του Guadalajara Open κόντρα στην Κάρολαϊν Ντόλεχαϊντ, ωστόσο η Μαρία Σάκκαρη έμαθε το ταμπλό και τις πιθανές αντίπαλές της στο επερχόμενο «Toray Pan Pacific Open» στο Τόκιο (25/9-1/10).

Συγκεκριμένα, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα είναι το No. 4 του ταμπλό της WTA 500 διοργάνωσης στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, και θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις από τον 2ο γύρο, μιας και έχει bye στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Στην πρεμιέρα της, η Μαρία θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πέτρα Μάρτιτς, εκτός και αν η 32χρονη Κροάτισσα ηττηθεί από παίκτρια των προκριματικών και αποκλειστεί πρόωρα. Εφόσον κάνει καλή αρχή η Σάκκαρη, στον προημιτελικό θα την περιμένει πιθανότατα η Καρολίν Γκαρσία.

Αν η προσεχώς No. 6 του κόσμου κερδίσει ξανά την Γαλλίδα μέσα σε λίγες μέρες, τότε στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει (με βάση λογικής και παγκόσμιας κατάταξης) την Τζέσικα Πεγκούλα, που είναι στο No. 2 του ταμπλό, ενώ αξιώσεις για να βρεθούν στον τελικό από το άλλο ταμπλό έχουν οι Ίγκα Σφιόντεκ και Έλενα Ριμπάκινα.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη μέχρι τον τελικό:
1R: Bye
2R: Μάρτιτς/Qualifiers
QF: Γκαρσία
SF: Πεγκούλα
F: Σφιόντεκ/Ριμπάκινα

Πιθανοί προημιτελικοί:
Σφιόντεκ-Κουντερμέτοβα
Ριμπάκινα-Σαμσόνοβα
Γκαρσία-Σάκκαρη
Κασάτκινα-Πεγκούλα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις