fbpx

Guadalajara Open: Πρεμιέρα με εύκολη νίκη για την Σάκκαρη (vid)

Guadalajara Open: Πρεμιέρα με εύκολη νίκη για την Σάκκαρη (vid)

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μαρία Σάκκαρη στο Guadalajara Open, καθώς επικράτησε της Στόρμ Χάντερ με 6-2, 6-4 μέσα σε 79 αγωνιστικά λεπτά, και προκρίθηκε στον 3ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια, παρουσιάζοντας μία εμφανέστατα καλύτερη εικόνα στο κορτ, πήρε μια καθαρή νίκη στην πρεμιέρα της στο Μεξικό, έχοντας ως βασικά της “όπλα” το καλό σερβίς, αλλά και την αποτελεσματικότητα στα BP που της δόθηκαν (80%, 4/5).

Εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της 29χρονης Αυστραλής με το να πιέζει σε κάθε service game της, την ώρα που η Μαρία έκλεινε γρήγορα και εύκολα τα δικά της, δίχως να δεχθεί πολλές απειλές για break (33%, 1/3).

Παράλληλα, η No. 9 του κόσμου πέτυχε 5 άσους αλλά και μόλις ένα διπλό σφάλμα στην αναμέτρηση, την ώρα που η Χάντερ σημείωσε 2 άσους και 4 διπλά λάθη, ενώ ένα ακόμα “κλειδί” για τη νίκη ήταν τα καλά ποσοστά της στους κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς (74%, 25/34).

Επόμενο εμπόδιο για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι η 31χρονη Ιταλίδα, Καμίλα Τζόρτζι, που μέχρι τώρα έχει το απόλυτο στη Γουαδαλαχάρα. Στον 1ο γύρο επικράτησε καθαρά της Μάγιαρ Σέριφ με 7-5, 6-3, και πριν λίγες ώρες κέρδισε άνετα την Κριστίνα Μπούσκα με 6-1, 6-2.

Θυμίζουμε, πως η Μαρία Σάκκαρη επιζητά μία μεγάλη πορεία στο πρώτο 1000άρι μετά το US Open, καθώς είναι στην 15η θέση του WTA Race, και για να βρεθεί στα τελικά της WTA στο Κανκούν θα πρέπει να διεκδικήσει κάθε τίτλο. Για την ώρα απέχει 1.102 βαθμούς από την 8η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις