fbpx

Ναδάλ: «Έχω πλήρη επίγνωση της φάσης που είμαι» (vid)

Ναδάλ: «Έχω πλήρη επίγνωση της φάσης που είμαι» (vid)

Συνέντευξη στο Movistar Plus παραχώρησε ο Ράφαελ Ναδάλ το βράδυ της Δευτέρας (18/9), μιλώντας κατά βάση για την επερχόμενη επιστροφή και ολοκλήρωση της καριέρας του, για τις προσδοκίες που έχει, αλλά και για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, συγκρίνοντας κάποιες καταστάσεις μαζί του.

«Θέλω να παίξω ξανά και να είμαι και πάλι ανταγωνιστικός. Όμως, δεν περιμένω να επιστρέψω και να κερδίσω το Γαλλικό Όπεν ή τη Μελβούρνη. Δεν θέλω να αποπροσανατολίσω τον κόσμο.

Έχω πλήρη επίγνωση ότι στη φάση που είμαι, αυτό είναι μια μακρινή ιδέα. Δεν λέω ότι είναι αδύνατο. Άλλωστε έχω πει πολλές φορές ότι στο τένις τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα».

«Δεν είμαι απογοητευμένος για έναν απλό λόγο. Πιστεύω ότι, με τις δυνατότητές μου, έχω κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσω ότι τα πράγματα πήγανε όσο το δυνατόν καλύτερα για εμένα.

Ο Νόβακ ζει πιο έντονα σε σχέση με εμένα, σε αυτό το θέμα. Θα ήταν πιο δυσαρεστημένος αν δεν τα κατάφερνε γιατί ζει πάντα πιο έντονα. Και πιθανότατα γι’ αυτό το πέτυχε και είναι ο καλύτερος” τόνισε ο Ράφα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις