fbpx

Φιναλίστ στα διπλά του Challenger στο Βουκουρέστι η Γραμματικοπούλου

Φιναλίστ στα διπλά του Challenger στο Βουκουρέστι η Γραμματικοπούλου

Ως φιναλίστ ολοκλήρωσε την εξαιρετική πορεία της στα διπλά του Challenger στο Βουκουρέστι η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που συνεργάστηκε με την 22χρονη Τσέχα, και No. 87 των διπλών, Άννα Σίσκοβα.

Το ελληνοτσέχικο δίδυμο έχασε στον τελικό από τις Ιταλίδες Αντζέλικα Μορατέλι και Καμίλα Ροζατέλο με 7-5, 6-4, έπειτα από μιάμιση ώρα αγώνα στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων της ρουμανικής πρωτεύουσας.

Για να φτάσουν ως εκεί, αρχικά επικράτησαν των Έλιξαν Λεκέμια (Γαλλία) και Κόνι Πέριν (Ελβετία) με 6-3, 6-4, ενώ στα ημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο των No. 2 του ταμπλό, Ιρίνα Κρομάτσεβα (Ρωσία) και Βαλερίγια Στράκοβα (Ουκρανία) με 6-2, 7-6(7).

Όσον αφορά τα μονά, η Βαλεντίνη ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στο κυρίως ταμπλό από την 26χρονη τενίστρια από την Ουγγαρία, αλλά και No. 5 του ταμπλό, Άννα Μποντάρ, με 6-3, 2-6, 6-4, και έχασε την ευκαιρία να περάσει στη φάση των “16”.

Αυτός ήταν ο 2ος συνεχόμενος, αλλά και ο 4ος τελικός της 26χρονης Ελληνίδας τενίστας σε WTA 125 διοργανώσεις, που μετρά ως τώρα μία κατάκτηση στα διπλά, έχοντας για παρτενέρ της την Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις