fbpx

Davis Cup, Σκορίλας: «Ο κόσμος με στήριζε σε κάθε πόντο, τους ευχαριστώ πάρα πολύ»

Davis Cup, Σκορίλας: «Ο κόσμος με στήριζε σε κάθε πόντο, τους ευχαριστώ πάρα πολύ»

Για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Άλεξ Μόλτσαν, για τη στήριξη του κόσμου στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου, αλλά και για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα του κόντρα στον Λούκας Κλέιν, αν και εφόσον χρειαστεί η διεξαγωγή του 5ου παιχνιδιού της σειράς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλέξανδρος Σκορίλας.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας μπήκε πρώτος στη “μάχη” του tie της Εθνικής μας ομάδας με τη Σλοβακία, για το World Group I του Davis Cup, αλλά δεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στη “γαλανόλευκη”, καθώς αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο το εμπόδιο του No. 1 των φιλοξενούμενων.

«Το τι έγινε σήμερα μέσα στο ματς είναι κάτι που τελείωσε πριν 20 λεπτά. Απλά θα κρατήσω μόνο τα πράγματα που είδα πως χρειάζονται βελτίωση για την επόμενη μέρα, θα τα αναλύσω, και φυσικά θα δουλέψω πάνω σ’ αυτά για να διορθωθούν».

Σχετικά με την ατμόσφαιρα του Παναθηναϊκού Σταδίου, ο Σκορίλας είπε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλο τον κόσμο, προσπαθούσαν με τη φωνή τους να με στηρίξουν σε κάθε πόντο, ακόμα και στο 4-1 και 5-1, ήταν εκεί για εμένα, το εκτιμώ αφάνταστα, και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις