fbpx

Στα ημιτελικά των διπλών στο 250άρι της Οσάκα η Παπαμιχαήλ!

Στα ημιτελικά των διπλών στο 250άρι της Οσάκα η Παπαμιχαήλ!

Στα ημιτελικά των διπλών της Japan Open Tennis Championships της Οσάκα προκρίθηκε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, μαζί με την Φερνάντα Κοντρέρας.

Το ελληνομεξικάνικο δίδυμο επικράτησε την Πέμπτη (14/9) των Νατέλα Τζαλαμίτζε και Σοφία Λανσέρε με 6-2, 7-5 και την Παρασκευή (15/9) θα παλέψει για την πρόκριση στον τελικό της WTA 250 διοργάνωσης.

Στην πρεμιέρα έκαναν, επίσης, ένα φανταστικό παιχνίδι κερδίζοντας τις Λίντα Φρουχβρίτοβα και Νταϊάνα Σνάιντερ με 6-4, 5-7, 15-13.

Στα ημιτελικά, η Παπαμιχαήλ και η Κοντρέρας θα αντιμετωπίσουν είτε τις Άννα-Λένα Φρίεντσαμ (Γερμανία) και Νάντια Κίτσνοκ (Ουκρανία), είτε τις Γιαπωνέζες Νατσούμι Καβαγκούσι και Μομόκο Κομπόρι, που αναμετρώνται αυτή την ώρα.

Θα είναι ο 2ος ημιτελικός σε WTA 250 διοργάνωση για την Παπαμιχαήλ στην καριέρα της μετά από την παρουσία της στα ημιτελικά του Merida Open στο Μεξικό, με παρτενέρ τότε τη Σιμόνα Βάλτερτ.

Όσον αφορά τα μονά του τουρνουά, στην πρεμιέρα της η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε την 25χρονη Βρετανίδα, Νάιθα Μπέινις, με 6-4, 6-7(4), 6-0, μετά από τρεις ώρες αναμέτρησης, όμως δε τα κατάφερε την Κυριακή (10/9) να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολλανδής και No7 του ταμπλό, Αριάνε Αρτόνο, αφού έχασε με 6-1, 7-5.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις