fbpx

San Diego Open: Κλείνει το πρόγραμμα στο Barnes Stadium η Σάκκαρη

San Diego Open: Κλείνει το πρόγραμμα στο Barnes Stadium η Σάκκαρη

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/9) θα διεξαχθεί ο αγώνας της προημιτελικής φάσης μεταξύ Μαρίας Σάκκαρη και Έμα Ναβάρο, ο οποίος θα κλείσει και το πρόγραμμα του Barnes Stadium, και θα δώσει ένα από τα δύο εισιτήρια των ημιτελικών του San Diego Open. Η αναμέτρηση θα αρχίσει λίγο μετά τις 05:30 (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 6HD.

Για να βρεθεί στην 8άδα, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε χθες της Καμίλα Οσόριο με 6-3, 2-2, μιας και η 21χρονη Κολομβιανή αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές της λόγω έντονων ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Στον 1ο γύρο είχε bye.

Όσον αφορά την 22χρονη Αμερικανή, και No. 61 του κόσμου, έκανε το 3/3 στα προημιτελικά της WTA 500 διοργάνωσης, επικράτησε της 27χρονης Ιταλής, Γιαζμίν Παολίνι, με 7-5, 5-0 στην πρεμιέρα της στο κυρίως ταμπλό, και χθες βράδυ νίκησε την Αλιαξάνδρα Σάσνοβιτς με 7-5, 6-4.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν στο WTA Tour Σάκκαρη και Ναβάρο, η οποία είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό. Η νικήτρια της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ανάμεσα σε Αναστασία Ποταπόβα και Σοφία Κένιν, που ανοίγουν το ημερήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα των προημιτελικών (21:30 ώρα Ελλάδος, Novasports 6HD).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις