fbpx

Σάκκαρη: «Είναι κρίμα να βλέπεις αθλητή να τραυματίζεται και να αποχωρεί»

Σάκκαρη: «Είναι κρίμα να βλέπεις αθλητή να τραυματίζεται και να αποχωρεί»

Στον τραυματισμό και την εγκατάλειψη της Καμίλα Οσόριο στάθημα η Μαρία Σάκκαρη στις on court δηλώσεις της μετά την αναμέτρησή τους για τον 2ο γύρο του San Diego Open, από την οποία πήρε και την πρόκριση για τα προημιτελικά της WTA 500 διοργάνωσης.

«Είναι κρίμα να βλέπεις κάποιον αθλητή να τραυματίζεται και να αποχωρεί. Θέλεις να τον αντιμετωπίζεις όταν είναι απόλυτα έτοιμος, στο 100%» είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη και πρόσθεσε:

«Για ένα σετ και για 4 games έπαιξε πολύ καλά, ίσως στάθηκα και τυχερή στο 2ο game. Είναι πολλά υποσχόμενη αθλήτρια, έχει κάνει ήδη σπουδαία πράγματα, και αν και δεν την ξέρω καλά, έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή κοπέλα. Της εύχομαι τα καλύτερα και να γίνει γρήγορά καλά».

Σχετικά με το ότι η Οσόριο προσπάθησε να της χαλάσει το μομέντουμ, να την ταλαιπωρήσει, είπε: «Έκανα απλά τη ρουτίνα μου. Έχω ένα καλό mindset τις τελευταίες ημέρες, ήξερα ότι θα έρθουν αυτές οι δύσκολες στιγμές, αλλά έπρεπε να μείνω στο πλάνο μου. Είμαι παίκτρια του Top 10 για κάποιον λόγο, είναι κάποιοι πόντοι που κάνουν τη διαφορά και εκεί πρέπει να δείξεις το επίπεδό σου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις