fbpx

San Diego Open: Πρόκριση για την Σάκκαρη μετά από εγκατάλειψη της Οσόριο

San Diego Open: Πρόκριση για την Σάκκαρη μετά από εγκατάλειψη της Οσόριο

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του San Diego Open πήρε η Μαρία Σάκκαρη, καθώς η Καμίλα Οσόριο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές της στην αναμέτρηση έπειτα από έντονες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο (6-2, 2-2).

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, πήρε δίκαια το προβάδισμα νίκης κατακτώντας το πρώτο σετ, και ενώ στην επανάληψη δεν είχε προλάβει να ξεχωρίσει κάποια από τις δύο, η 21χρονη Κολομβιανή δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους πόνους στο πόδι της και ενημέρωσε πως δε μπορεί να συνεχίσει.

Το παιχνίδι διήρκησε μία ώρα και 15 λεπτά, και ενώ και στο πρώτο μέρος επικρατούσαν οι απόλυτες ισορροπίες, η Μαρία βρήκε τον τρόπο να να γυρίσει από το εις βάρος της 40-0 στο σερβίς της Οσόριο, και στο πρώτο της BP να κάνει το break, που την οδήγησε μετά να σερβίρει για το σετ (6-3).

Στο 2ο σετ καμία από τις δύο δεν κατάφερε να φτάσει σε BP, μετά από δύσκολες υπερασπίσεις των σερβίς τους, και μετά το 4ο game το παιχνίδι ολοκληρώθηκε πρόωρα, με την Οσόριο να αποχωρεί και να χαιρετά τον κόσμο του γηπέδου, και την Σάκκαρη να προκρίνεται στην τελική 8άδα (2-2).

Εκεί την περιμένει σίγουρα μία ακόμα παίκτρια των προκριματικών, μία εκ των Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς (Ρωσία) και Έμα Ναβάρο (ΗΠΑ), που αναμετρώνται σε λίγη ώρα (23:25). Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί πιθανότατα είτε το βράδυ της Πέμπτης (14/9), είτε το ξημέρωμα της Παρασκευής (15/9).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις