fbpx

Τόνι Ναδάλ: «Ο Ράφα θέλει να επιστρέψει στο Australian Open του 2024»

Τόνι Ναδάλ: «Ο Ράφα θέλει να επιστρέψει στο Australian Open του 2024»

Ο Ράφαελ Ναδάλ δεν έχει αγωνιστεί από το φετινό Australian Open και στόχος του είναι η επιστροφή στο ίδιο τουρνουά το 2024.

Ο 37χρονος Ισπανός αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση που έχει υποβληθεί και έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν αν και η ελπίδα παραμένει για την παρουσία του στους τελικούς του Davis Cup.

Αρχηγός της ισπανικής ομάδας, ο Νταβίντ Φερέρ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παρουσίας του το Νοέμβριο ενώ ο θείος και πρώην προπονητής του Ναδάλ, ο Τόνι, έδωσε περισσότερα στοιχεία για την επιστροφή του.

«Ο Ράφα είναι καλά κι αναρρώνει. Αν όλα πάνε καλά θέλει να επιστρέψει στα κορτ για το Australian Open του 2024», είπε στην El Desmarque χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί και στην επιτυχία του Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open.

«Ο Νόβακ είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής και θα είναι πολύ δύσκολο να τον φτάσουν, όχι μόνο ο ανιψιός μου αλλά όλοι. Είναι πολύ δύσκολο να καθορίσεις ποιος είναι ο καλύτερος στην ιστορία αλλά πρέπει να πω τον Τζόκοβιτς λόγω των τίτλων. Αν και πιστεύω ότι ο Ρότζερ Φέντερερ μερικές φορές κατάφερε να παίζει σε υψηλότερο επίπεδο, πιστεύω ότι στον κόσμο του αθλητισμού κρίνουμε από τους αριθμούς κι εκεί αναμφίβολα καλύτερος είναι ο Τζόκοβιτς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις