fbpx

Κέρδισε την Παύλου και προκρίθηκε στον 2ο γύρο στο 40άρι των Σκοπίων η Χριστοφή

Κέρδισε την Παύλου και προκρίθηκε στον 2ο γύρο στο 40άρι των Σκοπίων η Χριστοφή

Την πρόκριση για τον 2ο γύρο του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων πήρε η Ελένη Χριστοφή, βγαίνοντας νικήτρια στον ελληνικό “εμφύλιο” της πρεμιέρας του κυρίως ταμπλό, και συνεχίζει παράλληλα το νικηφόρο σερί της, μιας και προέρχεται από τα προκριματικά.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Δήμητρας Παύλου με 6-1, 6-2 σε 61 αγωνιστικά λεπτά αγώνα, ενώ στα προκριματικά στον 1ο γύρο είχε bye και στον 2ο και τελευταίο γύρο κέρδισε την 20χρονη Ιταλίδα, Κιάρα Γκιρέλι, με 6-1, 6-1.

Μαζί με την Χριστοφή, το εισιτήριο για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης πήρε και η Μάρθα Ματούλα, που στον 1ο γύρο του τουρνουά είχε bye. Θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της είτε την Γκαμπριέλα Λι (Ρουμανία), είτε την Μιριάνα Τόνα (Ιταλία), ενώ η Χριστοφή θα παίξει με την 23χρονη Ισπανίδα, και No. 3 του ταμπλό, Ρόσα Βίσενς Μας.

Όσον αφορά τα διπλά, Παύλου και Χριστοφή θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των No. 3 του ταμπλό, Λίνα Γκιορσέτσκα (Βόρεια Μακεδονία) και Ντέα Χέρτζελας (Βοσνία Ερζεγοβίνη), ενώ η Ματούλα θα συνεργαστεί με την 20χρονη Σλοβάκα, Ράντκα Ζελνίτσκοβα, και θα αντιμετωπίσουν τις Ιβόνε Καβάλε Ρέιμερς (Ισπανία) και Σολάνα Σιέρα (Αργεντινή).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις