fbpx

Με στόχο το Australian Open η επιστροφή της Οζάκα (vid)

Με στόχο το Australian Open η επιστροφή της Οζάκα (vid)

Η Ναόμι Οζάκα έχει στόχο την συμμετοχή σε όλο και περισσότερα τουρνουά ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν της επόμενης χρονιάς.

Η Γιαπωνέζα πήρε μέρος σε ελάχιστα τουρνουά τα προηγούμενα χρόνια προτού ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της νωρίτερα φέτος. Πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, έγινε μητέρα τον Ιούλιο και αυτή την εβδομάδα ήταν παρούσα σε forum για την πνευματική υγεία στο πλαίσιο του US Open, στο μέρος που πήρε τους δύο από τους τέσσερις τίτλους της σε Grand Slam.

«Η επιστροφή μου εδώ σημαίνει πολλά. Ειδικά αυτή η αίθουσα όπου έριξα πολλά δάκρυα. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που επιστρέφω, είναι σαν να βλέπω έναν φίλο από τα παλιά μετά από πολύ καιρό», είπε. «Η όλη διαδικασία είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Θυμάμαι να βλέπω το Australian Open με θλίψω που δεν ήμουν εκεί γιατί δεν είχα απουσιάσει ποτέ».

 Η ίδια είπε ότι η περίοδος που πέρασε μακριά από τη δράση την είδε να βλέπει με διαφορετικό μάτι πολλές καταστάσεις. «Η απουσία μου από το τένις ανέβασε την αγάπη μου για το άθλημα και με έκανε να καταλάβω ότι δεν θα παίζω για πάντα. Σχεδιάζω να παίξω σε πολλά περισσότερα τουρνουά από όσο συνήθιζα και κάποια θα χαρούν με αυτό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις