fbpx

US Open: Συνεχίζεται η ρωσική «επέλαση» στη Νέα Υόρκη (vids)

US Open: Συνεχίζεται η ρωσική «επέλαση» στη Νέα Υόρκη (vids)

Αντρέι Ρούμπλεφ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ πήραν την πρόκριση για την προημιτελική φάση στο US Open και τα κορτ της Νέας Υόρκης.

 Πρώτος χρονικά την πρόκριση για τον προημιτελικό γύρο πήρε ο Αντρέι Ρούμπλεφ, με τον Ρώσο, νούμερο 8 του ταμπλό να επικρατεί στα 4 σετ του Τζακ Ντρέιπερ. Για τον Βρετανό ήταν η πρώτη παρουσία του στο γύρο των 16 σε Grand Slam με τον Ρούμπλεφ, που έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ο αντίπαλός του θα είναι ο επόμενος που θα πάρει πρώτο τίτλο σε ATP Tour, να επικρατεί στο πρώτο σετ με 6-3.

 Ο Ρώσος έκανε το καθοριστικό μπρέικ και απάντησε με το ίδιο σκορ στο δεύτερο κομμάτι του ματς ωστόσο ο Ρούμπλεφ πήρε τα επόμενα δύο με 6-3 και 6-4 στα γκέιμ και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

YouTube video

 Ο Μεντβέντεφ, κάτοχος του τίτλου στο Flushing Meadows το 2021, νίκησε επίσης στα 4 σετ τον Άλεξ Ντε Μίνορ από την Αυστραλία, ο οποίος είχε αναδειχθεί νικητής στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους και πήρε το πρώτο σετ με 6-2. Η συνέχεια του ματς ωστόσο ήταν διαφορετική με τον Ρώσο να κάνει δικά του τα επόμενα τρία σετ με 6-4 6-1 6-2 και να βάζει τέλος στο ματς σε δύο ώρες και 42 λεπτά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις